9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Er valt heel wat te kiezen bij laminaat van Ambiant

Hoe leuk een plavuizen of houten vloer ook is, soms is het gemak van een laminaatvloer een doorslaggevende keuze. En er zijn meer redenen om te kiezen voor een laminaatvloer van Ambiant. Ambiant heeft de keuze uit tien uiteenlopen collecties en hebben allemaal een scherpe prijs. De kwaliteit van de toplaag van Ambiant laminaatvloeren is van hoog niveau net zoals het handige kliksysteem wat het plaatsen van de vloer tot een simpel klusje maakt. Aan de zijde waar de Ambiant vloeren in elkaar worden geklikt is een waslaag aangebracht waardoor het makkelijk in elkaar klikt en de klikverbinding beter is beschermd tegen vocht.

Ambiant laminaat vloeren zonder groef


Gladde laminaatvloeren hebben als voordeel dat het makkelijk schoon te houden is en dat is veel gevallen een prettige eigenschap. Ambiant heeft een collectie zonder groeven, namelijk de Ambiant Perform collectie met vier tijdloze decoren.

De populairste Ambiant laminaatvloeren met twee groeven aan de lange zijde


Om de sfeer van een houtenvloer te benaderen heeft Ambiant aan de lange zijde van het laminaat een schuine zijde gemaakt, wat eruit ziet als een v-groef als het laminaat in elkaar is geklikt. De aanduiding V2 staat dan ook voor 2 groeven aan beide zijde van de laminaatplank. Ambiant heeft de Allegro collectie en de Sensation collectie voorzien van deze mooie optie en geven de laminaatvloer de uitstraling die je wenst.

Enorme keuze met groeven rondom (V4) in het laminaat assortiment van Ambiant


De trend van groeven rondom een laminaatplank is ook bij Ambiant goed vertegenwoordigd en dat past exact bij een merk dat vernieuwend is en laminaat naar een hoger niveau heeft gebracht. Wel vier verschillende collecties zelfs! De nieuwste in het assortiment is de Ambiant Coast collectie met zeven verweerde planken die perfect passen in een strandhuis. Dat Ambiant zijn tijd vooruit was zie je terug in de Elite collectie. Een bestaande collectie die nog steeds modern oogt net zoals de Ambiant Extensive collectie en past in vele interieurs. De Ambiant Vintage collectie bestaat uit geleefde plankenvloer en vol met barsten en scheuren. Helemaal van deze tijd!

Ambiant Expression tegellaminaat


Natuursteen wordt ook steeds meer toegepast in moderne interieurs. Nadeel is de prijs en het toch wel aanwezige loopgeluid. Tegellaminaatvloeren van Ambiant hebben de zelfde uitstraling maar dan voor een betaalbare prijs en gebruik je de juiste ondervloer wordt het loopgeluid gedempt wat het woongenot een stuk verhoogt. Het onderhoud is simpel en kan net als een natuurstenen vloer onderhouden worden. Ambiant Expression collectie heeft vijf mooie decoren in uiteenlopen kleuren. Uiteraard uitgevoerd met subtiele groeven aan alle zijde van de tegel om het mooiste effect te krijgen.

We helpen je graag wanneer het jou uitkomt!


Wij bieden meer dan alleen laminaat. Je kan altijd rekenen op de hulp van onze Ambiant experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s 'avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over Ambiant laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies!