9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Ambiant Expression Collectie Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Ambiant Expression Collectie


Ambiant tegellaminaat


De Ambiant Expression is de tegel collectie met steen of marmermotief in het assortiment van Ambiant en bestaat uit een assortiment van 5 aantrekkelijke decoren. Een groef aan alle zijde van de tegel en een authentieke meelopende voelbare structuur in de toplaag komt het laminaat uit de Ambiant Expression aardig in de buurt van een plavuizen vloer. Geheel in de lijn van de bekende Ambiant vloeren is de Expression laminaatvloer zeer goed van kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden en ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Het plaatsen geschiedt door middel van het Megaloc systeem.

Maak uw keuze
Ambiant Expression gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke Ambiant laminaat verpakking. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Ambiant Megaloc verbinding


Ambiant laminaat is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Het Megaloc kliksysteem is het eenvoudigste en snelste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Ambiant collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren