9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Ontdek het mooiste laminaat waarop je wil wonen.

Wij geloven dat voorbereiding net zo belangrijk is als het kopen van de juiste laminaatvloer. Dit maakt onze website zo bijzonder. Wij zijn pionier in de manier waarop wij onder andere Quickstep, Meister, Beautifloor en Ambiant laminaat tonen. Het gaat niet alleen om de prijs maar om het gehele plaatje. Wij zullen er alles aan doen om je overal mee te helpen. Is het moeilijk een keuze te maken in het uitgebreide assortiment laminaatvloeren, ondervloeren en plinten snappen wij dat. Er zijn duizenden mogelijkheden om uit te kiezen maar voor elke klant met een bepaalde woonwens zijn er maar enkele de juiste. Wij weten wat voor jouw woonsituatie en smaak de beste vloer is.

De 3 belangrijkste redenen waarom jij graag onze klant wilt zijn, worden en blijven: Wij zijn een gespecialiseerd vloerenbedrijf dat al 15 jaar online de beste laminaat en PVC vloeren verkoopt. 15 jaar online verkoopervaring en laminaatkennis houdt in dat wij alle ins en outs van elk merk en elke laminaatvloer kennen.
Je hebt direct toegang met ons online en per WhatsApp zodat we jou tijdens het hele proces kunnen begeleiden. Wij verzorgen alles zelf voor onze klanten: de bestelling, het transport, en indien gewenst het leggen van u vloer. Selecteer de laminaatvloer van jou keuze en bekijk de sfeerfoto’s en de details van het laminaat. Het gaat erom wat de website kan doen om jou bij te staan in het maken van de juiste keuze.

Wij bieden meer dan alleen laminaat. Met ons uitgebreide assortiment van passende plinten en accessoires kan je je laminaat en PVC vloer tot in de puntjes afwerken. Wij hebben alles wat nodig is om een laminaatvloer perfect te leggen, af te werken en te onderhouden. Daarnaast hebben wij de originele Quickstep plinten en Meister plinten in identieke kleur van het laminaat, een geschikte ondervloer voor elke wens en het juiste gereedschap voor het plaatsen van het laminaat.

Bovendien kan je altijd rekenen op de hulp van onze laminaat experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies! Je bent bij ons op het goede adres!