9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | QuickStep Eligna Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

QuickStep Eligna


Mooie laminaatvloeren


De vernieuwde Quickstep Eligna serie is uitgevoerd met HydroSeal en daardoor nog meer beschermt tegen vocht op de laminaatvloer. Het verschil in uitvoering per Eligna decor is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Beuk vernist en Merbau zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Quickstep Eligna assortiment. De tweede generatie Quickstep Eligna decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer.

Nieuw zijn de Quickstep Eligna decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Eligna met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende groeven over het gehele oppervlak wat de vloer een bijzonder karakter geeft.

De Quickstep Eligna heeft geen voeg rondom de laminaatplank. Laminaat zonder voeg is makkelijker schoon te maken en voordeliger in prijs. Quickstep heeft enkele decoren in de Eligna serie voorzien van een Ceruse afwerking. Een afwerking die de nerven nog beter accentueert.

Maak uw keuzeQuickstep Eligna gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Quickstep laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


Quickstep Eligna laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Quickstep collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren