9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Wie het beste wil, kiest een Meister laminaatvloer.

Meister laminaat neemt het grootste gedeelte van onze showroom in beslag en dat is niet voor niets. Grote stalen zijn beschikbaar in alle Meister laminaat decoren die in elke hoek van de showroom gelegd kunnen worden. In het lichte of donkere gedeelte, tegen een schuifdeurkast of onder een radiator. Wij zijn ervan overtuigd dat de keuze voor het juiste laminaat de basis legt voor de sfeer waarin je je thuis voelt. En waar anders is dat belangrijker dan in je eigen huis?

Lekker thuiskomen


Juist dat bijzondere gevoel heeft Meister vertaald in de decoren van de Meister Melango LD 300 collectie, de Meister LB 85 tegellaminaat collectie en de nieuwste Meister Silent Touch DD 300 collectie. Stuk voor stuk bijzondere Meister laminaatvloeren, welk decor je ook kiest.
Met hetzelfde gemak hadden we andere collecties van Meister kunnen noemen, met allemaal hun eigen specificaties en bijzonderheden. We informeren je graag in onze showroom zodat jezelf kunt ervaren dat Meister laminaatvloeren maakt van uitzonderlijke kwaliteit met een unieke uitstraling.

Perfecte afwerking


Een mooie laminaatvloer verdient een mooie afwerking vindt Meister en daar zijn wij het roerend mee eens. Meister heeft voor de perfectionist een complete selectie plinten en accessoires ontwikkeld om de laminaatvloer perfect af te kunnen werken. De plinten zijn simpel te monteren door middel van uitgekiende clips die vooraf tegen de muur worden gemonteerd. Ook profielen om de Meister vloer af te werken bij bijvoorbeeld een wc of badkamer zitten in het assortiment. En allemaal in identiek decor van het laminaat.

Nadelen van Meister laminaat


Het enige wat wij konden vinden is: Meister laminaatvloeren moeten geplaatst worden en kost ondanks het handige kliksysteem wat kostbare vrijetijd. Een ander nadeel is de prijs van de Meister laminaatvloeren. Maar de oplossing is voorhanden!
Wij nemen graag de zorg voor het plaatsen van de Meister vloer uit handen tegen een scherp tarief. Het nadeel van de hoge prijs compenseren we door een gratis maar kwalitatieve ondervloer mee te leveren (Bluefloor) of een extra korting te verlenen.

Informatie over Meister laminaatvloeren


Wij bieden meer dan alleen laminaat. Je kan altijd rekenen op de hulp van onze Meister experts. Wij zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Ook s ’avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al je vragen over laminaat, plinten, ondervloeren of over het plaatsten van een bestelling. Bel of stuur een WhatsApp en wij helpen je overal mee. Voordeellaminaatvloeren doet er alles aan om het jou makkelijk te maken, maak gebruik van onze kennis en gratis advies!
Je bent bij ons op het goede adres!