9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | QuickStep Perspective Wide V4 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

QuickStep Perspective Wide V4


Laminaat van Quickstep met een v-groef rondom de planken


De Quickstep Perspective V4 collectie zijn brede laminaatplanken met een v-groef aan alle vier de zijde van de plank. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur. De Quickstep Perspective Wide collectie bestaat uit een assortiment van 10 decoren. Het verschil met de standaard Quickstep Perspective collectie is de breedte van het laminaat. Perspective Wide is 190 mm breed terwijl de standaard uitvoering 156 mm breed is. De aanduiding Wide is eigenlijk niet meer van toepassing aangezien de meeste fabrikanten 190 mm als standaard breedte hebben.

De Quickstep heeft enkele decoren in de Perspective Wide collectie voorzien van een zogenaamde authentieke afwerking. De toplaag met diepliggende nerven en kwasten worden volledig weergegeven in het oppervlak. Je ziet niet alleen de natuurgetrouwe barstjes en knoesten, maar voelt ze ook. De uitstraling van een massieve houten vloer met alle voordelen van laminaat.

Nieuw zijn de Quickstep Perspective Wide decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Perspective Wide met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende dwarse zaaggroeven over het gehele oppervlak wat de vloer een ruiger karakter geeft.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Quickstep Perspective Wide


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Quickstep collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren