9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | QuickStep Perspective V4 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

QuickStep Perspective V4


Quickstep laminaat met 4 groeven (UF)


De Quickstep Perspective V4 collectie zijn laminaatplanken met een v-groef aan de alle vier zijde van een laminaat plank. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur. Het verschil in Quickstep Perspective decoren is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Beuk Vernist UF866, Kerselaar Natuurvernist UF864 en Merbau UF996 zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Quickstep Perspective assortiment. De tweede generatie Quickstep Perspective decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer.

Nieuw zijn de Quickstep Perspective decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde authentieke afwerking. De Quickstep Perspective met een authentieke afwerking heeft oppervlak dat volledig synchroon met de tekening van het laminaat loopt. Niet van een echte parketvloer te onderscheiden!

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Quickstep Perspective


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de Quickstep laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Quickstep collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren