9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | QuickStep Elite Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

QuickStep Elite


Quickstep Elite


De Quickstep Elite serie bestaat uit een assortiment van 12 decoren. Het verschil in uitvoering per Quickstep Elite decor is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Witte Eik Licht UE1491, Oude Witte Eik Natuur UE1493 en Witte Eik Medium UE1492 zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon mooi laminaat met een originele houtstructuur en al jaren in het Quickstep Elite assortiment. De tweede generatie Quickstep Elite decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer.

Nieuw zijn de Quickstep Elite decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Elite met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende groeven over het gehele oppervlak wat de vloer een bijzonder karakter geeft.

De Quickstep Elite heeft een micro groef rondom de laminaatplank. Laminaat met een micro groef geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. Quickstep heeft enkele decoren in de Elite serie voorzien van een Silverfrost afwerking. Een afwerking die de nerven nog beter accentueert en de vloer een exclusief karakter geeft.

Maak uw keuzeQuickstep Elite gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Quickstep laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


Quickstep Elite laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Quickstep collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren