9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | QuickStep Creo Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

QuickStep Creo


Prachtige laminaat van Quickstep met een bouwmarkt prijs


De Quickstep Creo serie bestaat uit een assortiment van 13 decoren. Het verschil in uitvoering per Creo decor is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Franse Eik, Eik Natuurvernist en de Eik Hommage Grijs zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Quickstep assortiment. De tweede generatie Quickstep Creo decoren werden voorzien van een matte oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een prachtige Quickstep laminaatvloer, maar dan met een bouwmarktprijs.

De Quickstep Creo heeft geen voeg rondom de laminaatplank. Laminaat zonder voeg is makkelijker schoon te maken en voordeliger in prijs. De uitvoering van het laminaat loopt uiteen van een breedstrook over de gehele breedte van de plank tot een 10-strip uitvoering die de indruk wekt van een parketvloer.

Maak uw keuze
Quickstep Creo gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Quickstep laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


Quickstep Creo laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Quickstep collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren