9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister NQ 500 Nadura Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister NQ 500 Nadura


Meister Nadura NQ 500 een warme tegelvloer!


De Meister Nadura NQ 500 is een tegelvloer die wederom een hoogstandje van deze innovatieve fabrikant is. Dit komt onder andere door de Wood Powder Technologie die een prachtige 3D uitstraling geeft en volledig tot zijn recht komt in ruimtes met een ruime lichtinval. Het 3D effect is goed voelbaar bij het belopen van de Nadura vloer. De vooruitstrevende Wood Powder Technologie zorgt voor extreme slijtbestendigheid (klasse 34) en dus voor een lange levensduur van de laminaatvloer. Zo zijn Nadura vloeren aan te bevelen als betrouwbare basis op sterk belaste vlakken. De decoren van Nadura Zijdegrijs 6471 tot Nadura Black 6476 onderstrepen de tijdloze werking van de oppervlakken. De Meister NQ 500 laminaat collectie bestaat uit 8 verschillende decoren.

De Meister NQ 500 Nadura laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd QuadorClic Plus. Dit zogenaamde Fold-Down systeem maakt het mogelijk de tegels ook op de klassieke manier met kruisvoegen te leggen. Hiermee wordt het leggen van de vloer wel zeer eenvoudig gemaakt. Gemak dient de mens niet waar? Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Meister Nadura NQ 500


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

QuadorClic Plus verbinding


Meister Nadura laminaat is voorzien van het QuadorClic Plus Plus kliksysteem aan alle zijdes van de tegel. Het QuadorClic Plus systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren