9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister NB 400 Nadura Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister NB 400 Nadura


Meister Nadura is de beste laminaatvloer die ooit gemaakt is!


De Meister Nadura laminaatvloer is wederom een hoogstandje van deze innovatieve fabrikant. De Meister NB 400 Nadura heeft door het gebruik van Wood Powder Technologie een prachtige 3D uitstraling die volledig tot zijn recht komt in ruimtes met een ruime lichtinval. Het 3D effect is goed voelbaar bij het belopen van de Nadura vloer. De vooruitstrevende Wood Powder Technologie zorgt voor extreme slijtbestendigheid (klasse 34) en dus voor een lange levensduur van de laminaatvloer. Zo zijn Nadura vloeren aan te bevelen als betrouwbare basis op sterk belaste vlakken. De decoren van Leisteen grijs 6221 tot Carya betongrijs 6223 onderstrepen de tijdloze werking van de oppervlakken. De Meister NB 400 laminaat collectie bestaat uit 10 verschillende decoren.

De Meister NB 400 Nadura laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Masterclic systeem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken.. Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Meister Nadura NB 400


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

MasterClic Plus verbinding


Meister Nadura laminaat is voorzien van het MasterClic Plus kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het MasterClic Plus systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren