9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister Lindura HD 300 270 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister Lindura HD 300 270


Meister Lindura HD 300-270 | natuurgeolied


De Lindura HD 300 is een oersterke laminaatvloer met een deklaag van echt hout wat samengeperst wordt met de Wood-Powder techniek op een HDF drager. Het edelhout is afgewerkt met een natuurolie waardoor de nerven en knoesten in de Meister Lindura vloer mooi tot hun recht komen. De Meister Lindura HD 300 vloerencollectie bestaat uit 15 prachtige decoren en is beschikbaar in 2 verschillende formaten: 270 mm x 2200 mm en 320 mm x 2600 mm.

De verschillende breedtes kunnen in combinatie gelegd worden. Dat levert een heel fraai patroon op! De Wood-Powder techniek zorgt ervoor dat de scheuren en knoesten prachtig worden gecorrigeerd en de Meister Lindura zeer drukvast wordt. De Meister Lindura HD 300-270 is in ieder geval zeer vooruitstrevend en garandeert jarenlang onbezorgd woonplezier!
Kijk maar eens naar de Eik rustiek goudbruin 8514 als je een warme vloer wilt. Of naar de Eik levendig white washed 8427 als je een mooie lichte vloer wilt.

De Meister Lindura HD 300 270 laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd MasterClicPlus systeem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is rondom voorzien van v-groeven.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Meister Lindura HD 300-270


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

MasterClicPlus verbinding


Meister Lindura laminaat is voorzien van het MasterClicPlus kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het MasterClicPlus systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren