9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister LD 300 20 Melango Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister LD 300 20 Melango


Meister Melango LD 300 is de mooiste collectie laminaat ooit!


Meister Melango is de laminaatvloer die iedereen aanspreekt door de exclusief uitstraling die je zelden tegenkomt bij een laminaatvloer. Zelfs ervaren parketleggers kunnen de Meister Melango meestal pas de tweede keer van een houten vloer onderscheiden. De Meister Melango LD 300 | 20 laminaat collectie bestaat uit 16 verschillende decoren uitgevoerd in geselecteerde houtdessins. Bijzonder aan de Meister LD 300 | 20 collectie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een natuurlijke uitstraling geeft. Ze overtuigen met oppervlakken van Meister Eiken licht 286 tot Meister Eiken midden 6131. De groef aan de lange zijde van de plank benadrukken nogmaals de klasse van de vloer.

De Meister LD 300 20 Melango | 20 laminaatvloer heeft een breedte van 208 mm, een lengte van 2052 mm en is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Masterclic systeem dat het leggen van de vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. Bovendien is de toplaag van de Meister LD 300 20 Melango voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt.

Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht. Ook in de wat minder grote ruimtes komt de Meister Melango volledig tot zijn recht. De Meister Melango is leverbaar in twee verschillende maten. Meister Melango LD 300 | 20 heeft een breedte van 208 mm. Meister LD 300 | 25 heeft een breedte van 248 mm.

Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Meister Melango LD 300 | 20


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

Uniclic verbinding


Meister Melango LD 300 laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren