9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister LD 200 Micala Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister LD 200 Micala


Meister Micala LD 200 | De allround laminaatvloer


De liefhebber van een ouderwets degelijke laminaatvloer vindt in de Meister LD 200 Micala collectie zeker een passend decor. Buiten de standaard eiken decoren heeft Meister mooie edelhouten decoren toegevoegd. De planken zijn voorzien van twee groeven aan de lange zijde van de plank. Een uitzondering is het Meister decor Style Factory 6408 want die heeft groeven aan alle zijde van de plank, type V4. Erg mooi is dat de populaire Eiken Boothuis 6188 en de Eiken Boothuis Licht 6259 terug is vinden in de Meister LD 200 collectie.
De Meister Micala LD 200 laminaat collectie in 2016 bestaat uit 16 verschillende decoren. De prijs/kwaliteit verhouding van de Meister LD 200 Micala is optimaal en garandeert u jarenlang woonplezier voor een scherpe prijs.

De Meister LD 200 Micala laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Multiclic legsysteem dat het leggen van de Meister LD 200 Micala vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. Bovendien is de toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing Meister Micala LD 200


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

Uniclic verbinding


Meister Classic LD 200 laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren