9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister DD 300 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister DD 300


Meister DD 300 Silent Touch design laminaatvloer


De eerste soepele 5mm click designvloer in lange planken formaat met een betrouwbaar clicksysteem, ook bij temperatuur veranderingen. 100% pvc-vrij, bevat geen ftalaten of andere weekmakers en is daarmee niet schadelijk voor de gezondheid.

De som van alle vloeren, zo omschrijft Meister de nieuwste collectie genaamd Silent Touch met type aanduiding Meister DD 300. En dat is ook zo! De Meister Silent Touch is een combinatie van een laminaat en PVC vloer. Van beide producten heeft Meister door jarenlange ervaring deze vloer ontwikkeld.

Meister brengt de vloer onder in de laminaatcollectie, maar had net zo goed onder de PVC collectie kunnen zijn. Kort omschreven is de toplaag van de vloer is kunststof maar dan zonder PVC, De belangrijkste reden is dat PVC vloeren risicovolle weekmakers bezitten en dat druist in tegen de filosofie die Meister hanteert. Nur das Beste!Het oppervlak van de Meister DD 300 Silent Touch heeft zijn naam te danken aan de zachte toplaag die het geluid dempt en voetwarm aanvoelt. Zacht maar wel ijzersterk! Meister klasseert de Silent Touch DD 300 collectie met een gebruikersklasse 33 met een garantie van 20 jaar.
De afmetingen zijn ook bijzonder, waarvan de dikte het meest in het oog springt. Slechts 5 mm dik. De vloer bestaat uit een AquaSafe kern met aan de onderzijde een tegenfineer om krom trekken te voorkomen. De toplaag is een speciale elastische folie, Silent Touch.

De landhuisplanken vol variaties met het royale formaat van 215 x 21.6 cm planken plaatsen de Meister DD 300 Silent Touch vloer in de buitencategorie in uitstraling en in gemak! De vloer leggen gaat snel en eenvoudig met het gepatenteerde Multiclic-systeem en is bovendien makkelijk te reinigen. Meister DD 300 Silent Touch is een vloer waar u ook na vele jaren qua schitterend uiterlijk, hoog weerstandsvermogen en eenvoudig onderhoud nog enthousiast over zult zijn.

Maak uw keuze
De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren