9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister Classic LD 95 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister Classic LD 95


Meister Classic LD 95 | Laminaat met een natuurlijke touch!


Je huis is weer eens toe aan een nieuwe vloer. Dat gebeurd niet vaak dus is het moeilijk een keuze te maken. Wordt het weer een echte houten vloer of gaan we nu eens voor gemak en onderhoudsvrij? Toen we de vorige keer een keuze moesten maken hadden we nog geen hond. En dat heeft onze houten eikenplanken vloer geweten! Meister heeft met de Meister Classic LD 95 collectie de keuze een stuk gemakkelijk gemaakt. De vloer voelt aan als een houten vloer maar is zeer slijtvast door de Diamond Pro afwerking waardoor krassen en beschadigingen veel minder vat op de vloer hebben dan bij andere laminaat vloeren.
Wat de Meister Classic LD 95 ook bijzonder maakt,is dat de plank rondom is afgewerkt met een groefje wat het plankeneffect nog meer versterkt.

Het slimme MasterClic Plus legsysteem zorgt ervoor dat de planken snel en gemakkelijk te plaatsen zijn. Samen met de Aquasafe drager zorgt dit legsysteem voor een stabiele en sterke verbinding. Je vloer kan geen kant meer op en dat is goed nieuws voor de hond. Kijk zelf maar eens naar de Eik Dekkend Wit 6536 als je een lichte frisse vloer prefereert of naar de Eik Gebarsten Terra 6439 als je smaak meer naar een warme robuuste vloer gaat.

Maak uw keuze
Meister Classic LD 95 gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Meister laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren