9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister Classic LD 75 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister Classic LD 75


Meister maakt echt de mooiste laminaatvloeren


Gezelligheid en warmte, ook dat kan met laminaatvloeren uit de Meister Classic LD 75 collectie perfect worden gecreƫerd. De Meister Classic LD 75 laminaat collectie bestaat uit 12 verschillende decoren uitgevoerd geselecteerde houtdessins. Bijzonder aan deze collectie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een natuurlijke uitstraling geeft. Ze overtuigen met oppervlakken van eiken wit tot donker gerookt eiken. De groef aan alle vier de zijde van de plank benadrukken nogmaals de klasse van de vloer. De prijs/kwaliteit verhouding van de Meister Classic LD 75 is optimaal en garandeert u jarenlang woonplezier voor een scherpe prijs.

De Meister Classic LD 75 laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Multiclic legsysteem dat het leggen van de Meister Classic LD 75 vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. Bovendien is de toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing Meister Classic LD 75


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

Uniclic verbinding


Meister Classic LD 75 laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren