9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Meister Classic LC 55 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister Classic LC 55


Meister Classic LC 55 | De luxe instap collectie


Een goede laminaatvloer voor de slaapkamers of op zolder wordt vaak gevraagd en dan is de Meister LC 55 collectie precies de vloer die bedoelt wordt. Een scherpe prijs voor een kwalitatieve Meister vloer die ook gewoon in de woonkamer, keuken of hal geplaatst kan worden.
De Meister LC 55 collectie bestaat uit 6 trendy decoren en is een volledig vlakke laminaatvloer zonder groeven wat het onderhoud van de vloer nog makkelijker maakt. Zelfs hardnekkig vuil verwijderen is een fluitje van een cent, want Meister laminaat kan tegen schrobben en “poetswater” zoals Meister dat vertaalt. Het gladde oppervlak in combinatie met het sterke klikprofiel met dichte voegen laat geen vocht door en voorkomt zwelling en kromtrekken van het laminaat. Een fijn idee!

De Meister Classic LC 55 laminaatvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Multiclic legsysteem dat het leggen van de Meister Classic LC 55 vloer zeer eenvoudig maakt en is antistatisch door speciale materialen te gebruiken. Bovendien is de toplaag voorzien van een Diamond Pro oppervlak dat doorslijten van de toplaag tot een minimum beperkt. Het hart van de laminaatplanken is speciaal behandeld met het Aqua Safe systeem tegen het opnemen van vocht.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing Meister Classic LC 55


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

Uniclic verbinding


Meister Classic LC 55 laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem aan de lange zijde van de plank. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren