9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Maison Breed (plus) Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Maison Breed (plus)


Een laminaatvloer die past in elk interieur


De Maison Breed collectie is een van de mooiste vloeren in het assortiment van Maison en bestaat uit een assortiment van eiken decoren met een kleurenpallet in acht mooie kleuren. Een groef aan de lange zijde van de extra brede plank en matte structuur in de toplaag komt het laminaat uit de Maison Breed (plus) aardig in de buurt van een massieve houten vloer. Geheel in de lijn van de bekende Maison vloeren is de collectie Breed van Maison zeer goed van kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden en ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Het plaatsen geschiedt door middel van het makkelijke Megaloc kliksysteem.

Maak uw keuze
Maison Breed gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Megaloc klikverbinding


Maison laminaat is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Het Megaloc kliksysteem is het eenvoudigste en snelste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Maison collectie