9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Vintage Classic Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Vintage Classic


Krono Original Vintage Classic, Klassiek en rustiek een boost voor elk interieur.


De Krono Original Vintage Classic geeft je het gevoel van rust waar we tegenwoordig zoveel waarde aan hechten. Of je nou van landelijk, modern of klassiek houdt, deze prachtige laminaatvloer laat zich overal inpassen. Door de Vintage look krijgt de vloer ook nog eens een hip tintje. En dat is ook voor de creatieven onder ons een welkom gegeven.

De Krono Original Vintage Classic lijkt op een echte houtenplanken vloer maar heeft de voordelen van een oersterke laminaatvloer. Dit komt door de Microscratch Protect laag wat de vloer zeer bestendig tegen krassen maakt. Ook hebben de planken een vochtafstotende coating waardoor je niet meteen hoeft te rennen als je eens een kop koffie op de vloer laat vallen. Kortom, met de Krono Original Vintage Classic haal je een vloer in huis waar je jaren lang plezier van zult hebben! En, waar je ook nog eens 25 jaar garantie op hebt.

Als je benieuwd bent naar bijvoorbeeld een mooie donkere rustgevende decor kijk dan eens naar de Bakerstreet Chestnut 5539 Of je wilt misschien een frisse lichte vloer voor de slaapkamer? Bekijk dan de Chantilly Eik 5953 Met de 14 decoren van de Vintage Classic heb je altijd ruime kans van slagen!

Maak uw keuze
Krono Original Vintage Narrow gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Krono original collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren