9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Variostep Wide Body 327 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Variostep Wide Body 327


Krono Original Variostep Wide Body 327, breeduit de beste!


Als je wat klein behuist bent dan is misschien de Krono Original Variostep Wide Body 327 dé oplossing die je zoekt. Deze prachtige laminaatvloer heeft namelijk extra brede planken die je interieur een extra dimensie geeft. Alle vloeren uit de Krono Original Variostep Wide Body 327 collectie hebben een speciale vochtafstotende coating. En dat is fijn als je de keuken in de woonkamer hebt wat vaak voorkomt in bijvoorbeeld een éénkamer appartement.

Maar ook in een ruime villa is de Variostep Wide Body 327 uitermate geschikt hoor. Kijk maar eens naar de Chateaux Eik K048 als je van een ambachtelijke visgraat vloer houd en let dan vooral op de wijdse uitstraling die de brede planken creëren. Of kijk naar de Fresco 8455 als je een hippe gedurfde vloer prefereert.

Wat je ook kiest, met de Krono Original Variostep Wide Body 327 zal je geen spijt krijgen. De vloer die in elk interieur zijn mannetje staat. Of het een grote villa is of een éénkamer appartement. En ohja, je krijgt ook nog eens 20 jaar garantie. Wat wil je nog meer?

Maak uw keuze
Krono Original Super Natural Wide Body gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Krono original collectie