9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Variostep Wide Body 242 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Variostep Wide Body 242


Krono Original Variostep Wide Body 242, onverwoestbaar mooi!


De economie trekt weer een beetje aan. De mensen durven weer wat meer uit te geven. Een nieuw huis kopen zit er nog niet in maar die verbouwing kan nu toch eindelijk wel eens doorgaan? Wat dacht je ervan om die oude vloer eindelijk eens te vervangen? Krono Original komt met de Variostep Wide Body 242 op de markt die niet alleen je portemonnee blij maakt, maar ook oogstrelend mooi is. Deze collectie die uit 8 prachtige decoren bestaat is een ware aanvulling op je interieur die broodnodig aan een update toe is.

Alle vloeren uit deze Krono Original Variostep Wide Body 242 collectie hebben extra brede delen en een v-groef aan de alle zijden waardoor ze nog mooier uitkomen. In welke kamer je de vloer ook legt, je zult versteld staan hoe de vloer zich aanpast aan de omgeving. Daarbij is de vloer zeer vochtbestendig door de speciale vochtafstotende coating wat de vloer zeer geschikt maakt voor ruimtes zoals de keuken of hal.

Kortom, met de Krono Original Variostep Wide Body 242 kan de verbouwing van je huis niet beter beginnen! En ohja, je krijgt ook nog eens 25 jaar garantie. Wat wil je nog meer? Als je benieuwd bent naar bijvoorbeeld een mooie donkere rustgevende decor kijk dan eens naar de Moor Eik-8219 Of je wilt misschien een frisse lichte vloer voor de computerkamer? Bekijk dan de Eiken Ancient-8218 Met de super mooie decoren van de Krono Original Variostep Wide Body 242 heb je altijd ruime kans van slagen!

Maak uw keuze
Krono Original Super Natural Wide Body gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Krono original collectie