9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Stone Impression Classic Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Stone Impression Classic


Krono Original Stone Impression Classic, steengoed laminaat!


Wel eens een pot pindakaas op je plavuizen vloer laten kletteren? Oh, en je bent al laat. Je moet de bus halen wat een narigheid! Tja alles heeft zo zijn voor en nadelen. Wie zei dat ook alweer maar dan iets anders? Over voordelen gesproken, Krono Original komt met de Stone Impression Classic weer met een prachtige collectie die, de naam zegt het al eruit ziet als een stenen vloer maar de voordelen heeft van een laminaat vloer. Je pot pindakaas valt niet in duizend gruzelementen maar laat ook geen kras of put achter in de laminaat vloer.

De Krono Original Stone Impression Classic laminaat vloer die uit 2 prachtige decoren bestaat is bijna net zo sterk als ├ęcht steen. Dit komt door de Microscratch Protect laag wat de vloer zeer bestendig tegen krassen maakt. Ook hebben de planken een vochtafstotende coating waardoor je niet meteen hoeft te rennen als je eens een kop koffie op de vloer laat vallen. Kortom, met de Krono Vintage Classic haal je een vloer in huis waar je jaren lang plezier van zult hebben! En, waar je ook nog eens 20 jaar garantie op hebt. Kortom, dat is nog eens een voordeel. En dan hebben we het nog niet eens over het prijsverschil met een echte stenen vloer gehad!

Zoek je een mooie donkere leisteen vloer? kijk dan eens naar de Leisteen Mustang 8475 en let op de brede planken van wel 327 mm en de speciale 4 V-groeven aan alle randen van de plank die voor een wijdse uitstraling zorgen. Of ben je meer op zoek naar een frisse lichte vloer? Bekijk dan de Palatino Travertin 8457. Met deze 3 prachtige designs van de Stone Impression Classic heb je altijd een goede keuze gemaakt!

Maak uw keuze
Krono Original Stone Impression Classic gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Krono original collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren