9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Krono Original Castello Classic Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Krono Original Castello Classic


Krono Original Castello Classic laminaatvloeren


Het woord Castello begint de vloer al goed te omschrijven. De Krono Original Castello Classic laminaatvloer heeft de allure van een kasteelvloer. Woon je niet in een kasteel maar wilt je je wel een kasteelheer of dame voelen? Dan is de Krono Original Catello Classic vloer bij uitstek de vloer die bij jou past. De designs zijn bijna niet van een echte houtenvloer te onderscheiden, de vloer heeft een natuurgetrouwe uitstraling wat hem net dat beetje extra geeft.

Met zijn warme, natuurlijke en robuste uitstraling zijn de designs fantastisch te combineren met jou interieur. De Krono Original Castello Classic laminaatvloer is als het ware de leguaan onder de vloeren en past zich moeiteloos aan zijn omgeving aan. Is jou interieur modern of klasiek? Het maakt de Kronovloer niets uit. Door de riante keuze in kleuren en designs is er altijd een laminaatvloer bij waarmee jij en klik hebt.

Met 14 verschillende laminaatdesigns maken het kiezen misschien niet eenvoudig maar ook daar hebben we aan gedacht! Voor jou gemak hebben we diverse sfeerfoto’s gemaakt zodat je thuis op de bank kan bekijken welke Kronovloer jou kamer kan omtoveren tot een plaatje uit een woonmagazine. Kijk naar de foto’s dan weten wij zeker dat het je toch lukt om een juiste keuze te maken.
Als het dan toch nog lastig blijft kunnen wij jou helpen. Bel gerust op of stuur een Whats-App of mail dan zullen wij er alles aan doen om jou vragen snel, vrijblijvend, professioneel en to-the-point te beantwoorden.

Maak uw keuze
De complete Krono original collectie