9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Sympathiek Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Sympathiek


Douwes Dekker Sympathiek | Een vriendelijke vloer


De Douwes Dekker Symapthiek heeft een gemoedelijke en vriendelijke uitstraling. De vloer, bestaande uit 4 mooie decoren heeft een van dikte van 8 mm een breedte van 194 mm en is 1285 mm lang. Door de v-groeven aan de lange zijden van de plank en de zijdematte structuur op de houtnerf zorgt de Douwes Dekker Symapthiek voor een rustig en gemoedelijke sfeer in je woning. Wil je een trendy maar toch rustig ogende vloer of een wat meer warmere landelijke look & feel in je huis? Kijk dan maar eens naar de Eiken Fijnbezaagd Wit 5033 Of naar de Eiken Rustiek Naturel 5031.

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Sympathiek zich heel makkelijk plaatsen. door het zeer super makkelijke legsysteem klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectie