9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Spontaan Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Spontaan


Douwes Dekker Spontaan | Overal inzetbaar!


De Douwes Dekker spontaan laminaatvloer heeft een trendy uitstraling, de vloer, bestaande uit 10 prachtige decoren is te verkrijgen in grijze, witte en warme bruintinten die gemakkelijk aan te passen zijn in je interieur. De Douwes Dekker spontaan heeft geen v-groef en is geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, keuken en zelfs voor licht kantoorgebruik.

Alle vloeren uit deze collectie zijn 7 mm dik en hebben een lengte van 19 cm breedte met een lengte van 120 cm. Als je eenmaal over je net gelegde Douwes Dekker spontaan loopt, zal je zien dat je een goede hebt gemaakt. Weet je nog niet uit welke ruime keuze kunt kiezen? Of het een trendy grijze vloer voor je kantoor wordt of een mooie warme vloer voor je landelijk ingerichte woning? Kijk dan maar eens naar de Autenthiek Eiken Lichtgrijs 5011 Of naar de Rustiek Eiken Naturel 5006

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Spontaan zich heel makkelijk plaatsen. door het zeer super makkelijke Uniclic klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectie