9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Galant Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Galant


Douwes Dekker Charmant | Een rustige en tijdloze vloer


De Douwes Dekker Galant laminaatvloer is een mooie collectie bestaande uit 4 unieke visgraatlaminaat decoren van 858 mm lang en 143 mm breed en 8 mm dik. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en krijg je het gevoel van een echte houten planken vloer in je huis. Door de fijne V-groef wat zich aan alle zijden van de plank bevindt, wordt dit gevoel nog eens extra versterkt. Zelfs de mensen uit het vak zijn het er mee eens. Deze klasse vloer past perfect in een klassieke maar ook tijdloze interieur. Daarom is de Douwes Dekker Galant een echte aanrader! Kijk maar eens naar de Tijdloos Eiken Naturel 5030 als je een warme vloer wilt. Of naar de Tijdloos Eiken Wit 5027 als je een mooie lichte vloer wilt.

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Charmant zich heel makkelijk plaatsen. Door het zeer gebruiksvriendelijke HDF klikverbinding klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren