9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Douwes Dekker Charmant Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Douwes Dekker Charmant


Douwes Dekker Charmant | Een rustige en tijdloze vloer


De Douwes Dekker Charmant laminaatvloer is een mooie collectie bestaande uit 4 tijdloze decoren van 1285 mm lang en 194 mm breed en 8 mm dik. Dankzij een slim reliƫf op de houtnerf krijg je het gevoel van een echte houten planken vloer in je huis. Door de fijne V-groef wat zich aan de lange zijden van de plank bevindt, wordt dit gevoel nog eens extra versterkt. Zelfs de mensen uit het vak zijn het er mee eens. Deze tijdloze vloer past in elke stijl. Of je nou een klassieke inrichting hebt of een moderne. Daarom is de Douwes Dekker Charmant een echte aanrader! Kijk maar eens naar de Tijdloos Eiken Naturel 5030 als je een warme vloer wilt. Of naar de Tijdloos Eiken Wit 5027 als je een mooie lichte vloer wilt.

En dan nog dit. Zoals alle Douwes Dekker laminaat vloeren, laat ook de Douws Dekker Charmant zich heel makkelijk plaatsen. Door het zeer gebruiksvriendelijke G5 klikverbinding klik je de planken zo aan elkaar en zitten ze zo vast dat ze geen kant meer op kunnen.

Maak uw keuze
Douwes Dekker gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Douwes Dekker laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Douwes dekker collectie