9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Primeros Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Primeros


BerryAlloc X-Large is de grootste uit de Primeros collectie


Berryalloc Primeros X-Large spreek eigenlijk voor zichzelf. Als je de foto’s bekijkt zie je hoe groots en mooi deze laminaatvloer is. De zeer luxe uitstraling zorgen ervoor dat elk vertrek een koningszaal lijkt. Chic en uitermate elegant, tijdloze schoonheid met een snufje eigentijdse invulling maken dat deze vloer werkelijk bij elk interieur aansluit. Dit effect wordt benadrukt door de fijne microgroeven aan alle 4 de zijdes van de plank.

Door de Primeros X-large planken waarvan de lengte 2032 millimeter, de breedte 240 millimeter zal het niemand verbazen dat het draagvermogen heel groot is. Deze stoere vloer in 4 verschillende designs maken een huis tot een thuis en een kantoorruimte tot een perfecte werkplek.

Juist door de afmetingen van de planken lijken ruimtes veel groter dan ze in werkelijkheid zijn. Dus als je een ruimte optisch wilt vergroten zorgen de X-large planken van BerryAlloc dat je dit effect eenvoudig kan bereiken. Dat het leggen van de vloer in een oogwenk kan gebeuren gezien de grote van de laminaatplanken is de bonus die iedere man of vrouw verdient. Komen tot de juiste keuze is opeens niet meer zo moeilijk met BerryAlloc Primeros X-Large.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing BerryAlloc Primeros X-Large


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking BerryAlloc Primeros laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer. BerryAlloc laminaat is uitgerust met BerryLOC. Dit houdt in dat het laminaat niet gelijmd hoeft te worden waardoor het plaatsen zeer eenvoudig is.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren