9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Naturals Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Naturals


Naturals, de mooiste collectie laminaatvloeren van BerryAlloc


BerryAlloc Naturels is al jaren een van de mooiste collecties in ons assortiment. Mooie matte levensechte decoren met een v-groef aan de lange zijde van de plank. De matte decoren geven de indruk van een luxe parketvloer maar dan met de voordelen van laminaat. BerryAlloc heeft niets voor niets al jaren succes met deze collectie. De extra harde toplaag en het unieke Best Loc X-Treme clicksysteem garandeert een lange levensduur. Een collectie die zeker de moeite waard is om eens goed te bekijken.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek Naturals decor om de BerryAlloc laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing BerryAlloc Naturals


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren