9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Loft Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Loft


Breng sfeer in je huis met de BerryAlloc Loft collectie


Het is belangrijk om je thuis te voelen wanneer je binnen stapt in jouw ideale woonsfeer. De BerryAlloc Loft collectie geeft jouw die rust en de zekerheid van een fijne woonplek. Een neutraal interieur combineert ontzettend mooi bij het BerryAlloc Loft decor. Witte en bruine tinten in jouw woonaccessoires brengt de vloer tot leven. Jouw levensstijl hoort bij jouw huis en de juiste vloer voor jouw interieur is enorm van belang.

Teruggaan naar de essentie van het leven. Dichtbij de natuur staan en heerlijk genieten van buiten zijn. Neem een diepe adem, en adem uit. Het gevoel en de sfeer van buiten, wordt naar binnen gebracht met deze BerryAlloc Loft laminaat collectie. De BerryAlloc Loft laminaatvloer geeft namelijk de indruk van een echte houtenvloer.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek BerryAlloc Loft decor om de laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.


Maak uw keuzeTeruggaan naar de essentie van het leven. Dichtbij de natuur staan en heerlijk genieten van buiten zijn. Neem een diepe adem, en adem uit. Het gevoel en de sfeer van buiten, wordt naar binnen gebracht met deze BerryAlloc Loft laminaat collectie. De BerryAlloc Loft laminaatvloer geeft namelijk de indruk van een echte houtenvloer.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek decor om de laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.


Gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de BerryAlloc laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren