9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Empire Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Empire


Empire, de dikste collectie van BerryAlloc


11 mm dik. Dat klinkt robuust en dat is het ook. De Berry Alloc Empire behoord tot de sterkste laminaatvloeren in de Berry Alloc collectie. De Empire laminaat serie bestaat uit acht robuuste decoren die is ontwikkeld voor interieurs die je tegenwoordig ziet. Lichte zachte tinten, afgewisseld met een taupe muur en veel natuurproducten. Maar door zijn lange en extra breede planken is de Empire ook zeer geschikt voor grote ruimtes die intensief gebruikt worden. De Empire laminaatvloer zorgt met zijn 4 v-groeven aan alle zijden van de plank voor een uitstraling die je verwacht als je deze vloer ziet. Uniek is de prijs voor deze kwaliteitsvloer. Een ander uniek punt is dat alle BerryAlloc Empire laminaatvloeren een A+ label hebben op het gebied van uitstoot van schadelijke stoffen.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek BerryAlloc Empire decor om de laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren