9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Elegance Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Elegance


Sfeer in iedere kamer met BerryAlloc Elegance laminaatvloeren


Elegant is de juiste benaming voor deze laminaatplank van BerryAlloc. De BerryAlloc Elegance bestaat uit luxe decoren die afgewerkt zijn met een matte vernis. De nerven zijn geaccentueerd met een glanzende afwerking wat de vloer de indruk geeft van een massieve parketvloer die afgewerkt is met een olielaag. Prachtig is de juiste omschrijving.

De BerryAlloc Elegance collectie zijn lange (2033 mm) en brede (241 mm) planken met vier mooie groeven aan alle zijde van de plank. De planken zijn 9 mm dik en heeft als voordeel dat het extra geluid dempt en het plaatsen van de vloer nog makkelijk maakt. Samen met het gepatenteerde Best Loc X-Treme clicksysteem is dit de ideale laminaatvloer voor iedereen die op zoek is naar een degelijke laminaatvloer die opvalt door de natuurlijke luxe uitstraling en ook simpel te plaatsen is.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek Elegance decor om de laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing BerryAlloc Elegance


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren