9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | BerryAlloc Barata Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc Barata


Barata, de nieuwste collectie van BerryAlloc


Trendy, sfeervol en uniek zijn zomaar een paar kreten die passen bij de nieuwe collectie van BerryAlloc laminaat. De Barata laminaat collectie bestaat uit vier trendy decoren die is ontwikkeld voor interieurs die je tegenwoordig ziet. Lichte zachte tinten, afgewisseld met een taupe muur en veel natuurproducten. Je ziet het overal. De Barata laminaatvloer zorgt met zijn vier groeven om de lange brede planken voor een uitstraling die je verwacht als je deze vloer ziet. Uniek is de prijs voor deze kwaliteitsvloer.

BerryAlloc levert diverse plinten in identiek BerryAlloc Barata decor om de laminaatvloer naadloos over te laten gaan in de muren eromheen. De plinten zijn leverbaar als massieve muurplint, een overzetplint die gemonteerd wordt op een achterlat of een plakplint.

Maak uw keuze
Gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.


De complete Berryalloc collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren