9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Xpressions Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Xpressions


Balterio Xpressions, voor degene die durft!


De Balterio Xpressions is een vloer van uitersten. Of je nou kiest tussen een klassieke visgraat, of een ruitpatroon, De Balterio Xpressions valt altijd op. Deze prachtige laminaatvloer is voor de echte durfal onder ons. Of je nou een klassieke of hyper moderne interieur hebt. De Balterion Xpressions past overal. Kijk maar eens naar de 64100 Milk Shake als je een klassieke interieur hebt. Of naar de 64103 Aged als je een echt gedurfd moderne vloer wilt.

Kortom, de keuze is enorm en als je echt iets anders wilt dan is de Balterio Xpressions al helemaal hetgeen wat je zoekt. Door het gebruiksvriendelijke PressXpress® kliksysteem klik je de planken zo aan elkaar. Komt er ook nog eens bij dat je de Xpressions met gemak overal in je huis kan leggen. Of het nou de woonkamer, de keuken of de hal is, De Balterio Xpressions staat overal zn mannetje. Zelfs voor gebruik in kantoren kan de De Balterio Xpressions gebruikt worden. Gebruik je de vloer voor huiselijk gebruik, dan krijg je er 25 jaar garantie op.

Maak uw keuze
Balterio Xpressions gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectie