9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Xperience Plus Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Xperience Plus


Ervaar het zelf met Balterio Xperience Plus!


Eens in de zoveel tijd heb je zin om je woning weer eens een lekkere facelift te geven. Een nieuwe vloer is daarbij een niet te vergeten onderdeel. De vorige vloer heeft het lang vol gehouden maar mag nu wel eens vervangen worden. Het was een houten onderhoudsgevoelige vloer en eerlijk gezegd was je er ook wel een beetje klaar mee. De Xperience Plus van Balterio is een laminaat vloer die de oplossing heeft. Het brengt dankzij het originele 3D Wood Effect het gevoel van écht hout maar biedt het gemak van laminaat. Kijk maar eens naar de Sarafina 057 als je een warme uitstraling wilt. Of naar de Magnolia Iep 039 als je een mooie lichte vloer wilt.

Kortom, de keuze is reuze en als je voor gemak gaat, dan is de Balterio Xperience Plus al helemaal hetgeen wat je zoekt. Door het gebruiksvriendelijke PressXpress® kliksysteem klik je de planken zo aan elkaar. Komt er ook nog eens bij dat je de Xperience Plus met gemak overal in je huis kan leggen. Of het nou de woonkamer, de keuken of de hal is, De Balterio Xperience Plus staat overal zn mannetje. Zelfs voor gebruik in kantoren kan de De Balterio Xperience Plus gebruikt worden. Gebruik je de vloer voor huiselijk gebruik, dan krijg je er 25 jaar garantie op. De Balterio Xperience Plus is voorzien van een v-groef aan twee zijdes. Door de v-groeven aan de lange zijde te maken lijken de planken extra lang waardoor je een heel ruimtelijk effect creëert.

Maak uw keuze
Balterio Experience Plus gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren