9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Grandeur Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Grandeur


Balterio Grandeur luxe en kwaliteit in uw huis


Je wilt in jouw huis een sfeer van kalmte creëren. Als je ‘s avonds thuis komt van je werk wil je genieten en tot rust komen. Een ruim ogende kamer zorgt voor deze rust. De Balterio Grandeur laminaatvloeren collectie bestaat uit extra lange en brede planken met een 4 zijdige v-groef, die het ruimtegevoel vergroten.

Om dit gevoel nog meer te benadrukken is het geadviseerd om te kiezen voor een natuurlijk en licht interieur. Kies daarbij de Balterio Grandeur 082 Picasso Eik , Balterio Grandeur 084 Monet Eik of de Balterio Grandeur 593 Oude Franse Eik. Deze kleuren passen goed in combinatie met witte muren en meubels met zachte tinten.

Voor alle gelegenheden stralen Balterio Grandeur laminaatvloeren luxe uit. Al is het een bordspel spelen met de familie, een kinderfeestje organiseren of juist een chic diner. Doordat het laminaat mat glanzend is zorgt dit voor een luxe afwerking.

Daarnaast gaat het installeren van de laminaatvloeren eenvoudig, dankzij het PressXpress®-kliksysteem. Wanneer je gemakkelijk een verandering wilt aanbrengen in jouw huis zijn laminaatvloeren het antwoordt. Wij bieden tenslotte kwaliteit en advies op al jouw vragen over Balterio laminaat.

Maak uw keuze
Balterio Grandeur gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren