9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Grande Wide Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Grande Wide


Balterio Grande Wide, ruimtelijk, waterafstotend en oersterk!


De Balterio Grande Wide laminaatvloer is de brede versie van de Balterio Grande Narrow. Deze prachtige collectie bestaande uit 8 decoren is 2050 mm lang, 240 mm breed en heeft een V-groef aan alle zijden van de plank. De houttekening is gemaakt in Ultra High Definition en voelt daardoor zeer realistisch aan. Je zult versteld staan hoe deze vloer niet van echt te onderscheiden is. Zelfs de mensen uit het vak zijn het hiermee over eens. De Balterio Grande Wide laminaat is waterafstotend. Water zal dus minder grip op de vloer hebben dan bij vergelijkbare merken. De Balterio Grande Wide is gemakkelijk zelf te leggen dankzij het super handige kliksysteem dat de vloer dusdanig in mekaar klikt, dat het geen kant meer op kan. Uw interieur ziet er weer fantastisch uit als u voor de Balterio Grande Wide serie kiest.

Maak uw keuzeBalterio Grande Wide, ruimtelijk, waterafstotend en oersterk!


De Balterio Grande Wide laminaatvloer is de brede versie van de Balterio Grande Narrow. Deze prachtige collectie bestaande uit 8 decoren is 2050 mm lang, 240 mm breed en heeft een V-groef aan alle zijden van de plank. De houttekening is gemaakt in Ultra High Definition en voelt daardoor zeer realistisch aan. Je zult versteld staan hoe deze vloer niet van echt te onderscheiden is. Zelfs de mensen uit het vak zijn het hiermee over eens. De laminaat is waterafstotend. Water zal dus minder grip op de vloer hebben dan bij vergelijkbare merken. De is gemakkelijk zelf te leggen dankzij het super handige kliksysteem dat de vloer dusdanig in mekaar klikt, dat het geen kant meer op kan. Uw interieur ziet er weer fantastisch uit als u voor de serie kiest.


Balterio Dolce Vita gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.


De complete Balterio collectie