9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | laminaat | Balterio Dolce Vita Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Balterio Dolce Vita


Balterio Dolce Vita het mooie zusje van de Balterio Dolce


Balterio Dolce Vita is de nieuwe 7 mm collectie met rondom een V-groef die voor een natuurlijke uitstraling zorgt en jou interieur een wijdse indruk geeft. De Balterio Dolce Vita laminaat vloeren bestaan uit 12 verschillende decoren uitgevoerd geselecteerde houtdessins. Bijzonder aan de Balterio Dolce Vita serie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een realistische uitstraling geeft. Ze overtuigen met oppervlakken van Balterio Dolce Vita 60018 Barrel Eik tot Balterio Dolce 60748 Burlington Oak. De Balterio Dolce Vita collectie heeft een breedte van 191 mm, een lengte van 1261 mm en is zeer makkelijk te plaatsen dankzij het gepatenteerde ClickXpress® kliksysteem dat de vloer dusdanig in mekaar klikt, dat het geen kant meer op kan. Uw interieur ziet er weer fantastisch uit als u voor de Balterio Dolce Vita serie kiest.

Maak uw keuzeBalterio Dolce Vita het mooie zusje van de Balterio Dolce


Balterio Dolce Vita is de nieuwe 7 mm collectie met rondom een V-groef die voor een natuurlijke uitstraling zorgt en jou interieur een wijdse indruk geeft. De Balterio Dolce Vita laminaat vloeren bestaan uit 12 verschillende decoren uitgevoerd geselecteerde houtdessins. Bijzonder aan de Balterio Dolce Vita serie is de grote variatie in motieven in dezelfde serie wat een realistische uitstraling geeft. Ze overtuigen met oppervlakken van Balterio Dolce Vita 60018 Barrel Eik tot Balterio Dolce 60748 Burlington Oak. De collectie heeft een breedte van 191 mm, een lengte van 1261 mm en is zeer makkelijk te plaatsen dankzij het gepatenteerde ClickXpress® kliksysteem dat de vloer dusdanig in mekaar klikt, dat het geen kant meer op kan. Uw interieur ziet er weer fantastisch uit als u voor de Balterio Dolce Vita serie kiest.


Balterio Dolce Vita gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Balterio laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

De complete Balterio collectie