9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Ambiant Vintage Collectie Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Ambiant Vintage Collectie


Laminaat met kwasten, barsten en diepe groeven


Uitstraling van een geleefde vloer is helemaal van deze tijd. Scheuren, barsten en grote knoesten zijn prachtig verwerkt in de toplaag van deze Ambiant Vintage collectie en passen perfect in elk interieur. Een moderne sfeer, ook dat kan met de Ambiant Vintage collectie perfect worden gecreƫerd. Groeven aan de lange zijde van de plank (V2) gecombineerd met een uniek decor staan hiervoor aan de basis.

De Ambiant Vintage collectie is geschikt voor alle woonruimtes in uw huis en kan zeker tegen een stootje. De Ambiant Vintage laminaatvloer heeft een natuurlijk oppervlak en is bovendien antistatisch dat stof minder kans geeft om aan de vloer te hechten. De Vintage vloer heeft net als alle Ambiant laminaatvloeren het gepatenteerde Megaloc systeem. Gegarandeerd een snelle plaatsing door het eenvoudige kliksysteem en extra vochtwerend door gebruik van speciale was in het kliksysteem.

Maak uw keuze
Ambiant Vintage gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke Ambiant laminaat verpakking. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Ambiant Megaloc verbinding


Ambiant laminaat is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Het Megaloc kliksysteem is het eenvoudigste en snelste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Ambiant collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren