9.5/10 van 211 beoordelingen
Home | laminaat | Ambiant Platium Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Ambiant Platium


Ambiant Platium, Rustgevend, betrouwbaar en oersterk!


De Ambiant Platium collectie is een bekende vloer in het assortiment van Ambiant en bestaat uit een assortiment van 4 mooie decoren. De vloer heeft heeft aan twee zijdes van de vloerplank een subtiele v-groef om het rustgevende karakter van de vloer nog meer te benadrukken. Een authentieke meelopende voelbare overall structuur in de toplaag komt het laminaat uit de Ambiant Platium aardig in de buurt van een massieve parketvloer. Geheel in de lijn van de bekende Ambiant vloeren is de Platium laminaatvloer zeer goed van kwaliteit, gemakkelijk te onderhouden en ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Het plaatsen geschiedt door middel van het Megaloc systeem. Garantie op de deze vloer is 20 jaar.

Maak uw keuze
Ambiant Platium gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke Ambiant laminaat verpakking. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Ambiant Megaloc verbinding


Ambiant Platium laminaat is voorzien van het Megaloc kliksysteem. Het Megaloc kliksysteem is het eenvoudigste en snelste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Ambiant collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren