9.5/10 van 210 beoordelingen
Home | laminaat | Meister Designvloer Classic DD 85 Vloeren


Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

Meister Designvloer Classic DD 85


De vloer van uw dromen


De Meister Designvloer Classic DD 85 collectie is een combinatie van laminaat en kunstof. De Collectie bestaat uit 8 wonderschone decoren. Die een oogstrelend design hebben. Of je nou voor hyper modern of romantisch landelijk gaat, de Classic DD 85 is overal in te passen. Bijzonder aan de Meister Designvloer Classic DD 85 collectie is de rondomlopende microvoeg. Hierdoor wordt er een ruimtelijke sfeer gecreërd die zijn weerga niet kent. Ook voelt de laminaatvloer lekker onder de voeten door het gepatenteerde SilentTouch® oppervlak.

De Meister Designvloer Classic DD 85 designvloer is standaard voorzien van een paar unieke eigenschappen, zoals een gepatenteerd Multiclic kliksysteem dat het leggen van de Meister Designvloer Classic DD 85 vloer zeer eenvoudig maakt en is speciaal behandeld met een 5 mm dikke AquaSafe-plaat tegen het opnemen van vocht. Gebruik je de vloer voor residentieel gebruik dan krijg je er 15 jaar garantie op.


Maak uw keuzeGebruiksaanwijzing Meister Designvloer Classic DD 85


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer.

Uniclic verbinding


Meister Designvloeren zijn voorzien van het Uniclic kliksysteem aan de lange zijde van de grote tegel. Het Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.


De complete Meister collectieQ-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | © Voordeellaminaatvloeren