9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat | QuickStep Impressive Witte Planken IM 1859

QuickStep Impressive Witte Planken IM 1859


Quickstep Impressive is de naam!


De mooiste laminaatvloer op dit moment met twee bijzondere eigenschappen. De Quickstep Impressive Witte Planken IM 1859 is niet van een echte vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de Quickstep Witte Planken IM 1859 vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Gewoon alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen. Quickstep levert ook alle plinten en profielen in identiek Quickstep Impressive Witte Planken IM 1859 decor om uw laminaatvloer perfect af te werken.

Tip!

- Kom eens kijken in onze mooie showroom in Wormerveer om de kwaliteit en nieuwe decoren van de Quickstep Impressive vloeren te ervaren.

Combinatie Korting! Timbersound ondervloer van € 7.95 m² voor slechts € 2.95 m²


Profiteer nu van deze aanbieding en bestel de BEST GELUIDDEMPENDE ondervloer mee!
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden
Makkelijk bestellen met video tips. Bekijk bestelinformatie
Bereken uw prijs
Adviesprijs       € 25,99 m²
Voordeelprijs € 23,35 m²
Prijs per pak a 1.835 m² € 42,85
Benodigd aantal m² / Aantal pakken    
/ Totaalprijs
€ 42,85

QuickStep Impressive decorenBekijk de QuickStep Impressive video

QuickStep Impressive Witte Planken IM 1859

logo Qshops
Technische informatie
Levertijd 2 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 25 jaar
Gebruikersklasse AC4 - Klasse 32
Afmetingen (l x b x d) 1380 x 190 x 8mm
EAN nummer 5415125119318
Matlook
Vloerverwarming
   

Quickstep Impressive is de naam!


De mooiste laminaatvloer op dit moment met twee bijzondere eigenschappen. De Quickstep Impressive is niet van een echte vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Gewoon alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen.

Maar het wordt nog indrukwekkender!


Vloeren en vocht gaan niet zo goed samen, maar daar heeft Quickstep een einde aan gemaakt. De Quickstep Impressive is bestand tegen water op de toplaag en water in de groeven. De laminaatvloer is door een unieke vinding volledig waterdicht en schoonmaken met een emmer water met sop is geen probleem! De Quickstep Impressive is zelfs geschikt voor de badkamer.

Combinatie Korting! Timbersound ondervloer van € 7.95 m² voor slechts € 2.95 m²


Profiteer nu van deze aanbieding en bestel direct de BEST GELUIDDEMPENDE ondervloer mee! (ook voor vloerverwarming)


Gebruiksaanwijzing Quickstep Impressive


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking QuickStep Impressive Witte Planken IM 1859 laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de Quickstep laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Quickstep Uniclic verbinding


QuickStep Impressive Witte Planken IM 1859 laminaat is voorzien van het Uniclic kliksysteem. Het Quickstep Uniclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.

Montage handleiding / Leginstructie

(bron www.quickstep.com)
Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk deze montage handleiding nauwkeurig te volgen. Als er vloerverwarming aanwezig is, gelden bijkomende richtlijnen. Lees dan de Quickstep informatie vloerverwarming.

Voorbereiding voor het leggen van Quickstep laminaat


Laat het Quickstep laminaat gedurende minstens 48 uren in de ongeopende verpakking bij normale kamertemperatuur acclimatiseren, in de kamer waar de vloer geplaatst moet worden. De ideale omstandigheden zijn 15-20°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50-60%.
Een vers gegoten vloer moet minstens 1 week uitdrogen per cm dikte tot 4 cm, en 2 weken per cm dikte boven 4 cm, bij voldoende ventilatie. Een vloer van 6 cm bijvoorbeeld moet ten minste 8 weken uitdrogen. Voor hetgeen meer is dan 6 cm, moet u hier 3 tot 4 weken per cm bijrekenen. Het vochtgehalte moet minder dan 2,5% zijn bij cementgebonden vloeren (CM-methode) en 0,5% bij een anhydriet gebonden vloer.
Met dampdoorlatende vloerbekleding (tapijt, naadvilt, enz.) moet de bestaande vloerbekleding eerst verwijderd worden. Met dampdichte vloerbekleding (PVC, linoleum, enzovoort) moet de bestaande vloerbekleding niet verwijderd worden. Gebruik altijd een ondervloer. Controleer of de deuren nog open en dicht zullen kunnen na plaatsing van het laminaat met ondervloer. (ten minste + 10mm)

Montage op een plankenvloer


Verwijder eerst de eventueel bestaande vloerbekleding. Er mogen geen tekenen van schimmel- en/of insectenaantastingen aanwezig zijn. Zorg ervoor dat de basisvloer vlak en schoon is. Spijker of schroef losliggende delen vast. Indien er onder uw plankenvloer een kruipruimte bevind of zich op de begaande grond bevindt, plaats dan altijd een vochtscherm. Breng hierop de juiste ondervloer aan om de vloer te voorzien van een vlak en glas oppervlak om het laminaat op te kunnen plaatsen.

Belangrijk!


Het is noodzakelijk dat de kruipruimte onder de plankenvloer voldoende geventileerd wordt. Verwijder eventuele obstakels en zorg voor voldoende ventilatie (minstens 4 cm² totale ventilatieopeningen per m² vloer). Het hout mag maximaal 10% vocht bevatten.

Belangrijke aandachtspunten


Controleer alle laminaatplanken in optimale lichtomstandigheden (daglicht) voor en tijdens het plaatsen. Panelen met zichtbare gebreken mogen niet geplaatst worden. Plaats het laminaat bij voorkeur in de richting van de langste muur en parallel met de lichtinval.
Let er bij het leggen op dat de panelen voldoende gemengd worden, zodat er niet te veel identieke, lichtere of donkere panelen bij elkaar liggen. Uniclic is een revolutionair systeem voor het zwevend plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. De panelen kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden dankzij de ingenieuze vorm van de tand en de groef.
Hout is het voornaamste bestanddeel van deze Quickstep vloer. Omdat de vochtigheid in de ruimte kan variëren, bijvoorbeeld tussen zomer en winter, is het noodzakelijk dat het laminaat kan uitzetten en inkrimpen. Zorg er daarom voor dat u een uitzettingsvoeg vrijlaat van minstens 8 mm aan elke kant van de vloer, rond buizen, dorpels en onder deuren. Hou er rekening mee dat de vloer eventueel in één richting kan bewegen.

Uw nieuwe Quickstep laminaatvloer onderhouden


Het dagelijks onderhoud bestaat in feite enkel in het wegnemen van stof en losliggend vuil. Dit kan perfect droog gebeuren. Met de Quickstep onderhoudsset kan u zowel droog als licht vochtig onderhouden. Bij het droog onderhoud neemt de microvezeldoek door zijn vorm en samenstelling alle vuil weg. Voor een meer intensieve reiniging volstaat een licht vochtig onderhoud. Bij licht vochtig onderhoud wordt de microvezeldoek bevochtigd met de waterverstuiver en een beetje Quickstep schoonmaakmiddel of u gebruikt een goed uitgewrongen dweil.
Laminaatvloeren met afgeschuinde v-groef is een uitsluitend droge reiniging aangeraden omdat bij een vochtige reiniging, vuil kan aankleven in de schuine kant en dit zal moeilijk te verwijderen zijn. Daarom moet u altijd eerst de vloer stofzuigen of met een microvezeldoek droog reinigen. Reinig nadien eventueel licht vochtig. Dweil altijd na met een droge microvezeldoek.

Onderhoudsmiddel / schoonmaakmiddel


Omdat er op laminaat, bij intensiever gebruik, een dunne laag vet gevormd kan worden is het beste Quickstep onderhoudsmiddel met water te gebruiken. Indien u veel op kousen loopt, als er kleine kinderen op de vloer spelen en rondkruipen of als er honden aanwezig zijn dan is dit veel meer het geval. Een geschikt onderhoudsproduct is een product dat geen lagen opbouwt, en dat niet agressief in de naden dringt en deze laat opzwellen. Quickstep onderhoudsmiddel is hiervoor speciaal ontwikkeld. In combinatie met de Quickstep microvezeldoekjes staat deze garant voor een perfect en probleemloos onderhoud. Alle originele onderhoudsproducten zijn verkrijgbaar in onze online-winkel.

Verfsporen en viltstift


Met organische oplosmiddelen zoals aceton, spiritus, thinner enzovoort. kunt u moeilijke vlekken verwijderen. Deze producten tasten uw Quickstep laminaatvloer absoluut niet aan. Breng ze wel altijd op een doek aan en nooit rechtstreeks op de laminaatvloer zelf.

Bestelinformatie


Welkom op voordeellaminaatvloeren.nl De webwinkel voor laminaat en pvc vloeren en alles wat erbij hoort om de vloer makkelijk te kunnen plaatsen en af te werken.. Hieronder staat een uitgebreide uitleg over het gebruik van de webwinkel om u te helpen bij het zoeken naar een vloer en het plaatsen van uw bestelling.

Zoeken


U hebt op de website een aantal mogelijkheden om snel het artikel van uw keus te vinden:
Wanneer u exact weet welk artikel u wilt bestellen, vindt u dit het snelst door gebruik te maken van de zoekfunctie aan de rechterkantbovenkant van uw scherm. Vul (een deel van) de naam van het betreffende artikel in en klik vervolgens op enter.

Als u niet gericht op zoek bent naar een bepaald artikel, dan kunt u op de categorieën linksboven klikken en uw wensen eenvoudig selecteren. De website zal u direct alle resultaten tonen die aan uw wensen voldoen.
Bestelinformatie film

Productinformatie


Wilt u meer informatie over een bepaald artikel, klik dan op de afbeelding van uw keuze of klik op de tekst onder de afbeelding.

Bereken uw vloeroppervlak


Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste betel hoeveelheid wordt direct getoond. Bereken bij een exact vloeroppervlak 5% snijverlies om de juiste hoeveelheid te bestellen.

Stel uw vloer samen


Plaats de artikelen van uw keuze in de winkelmand. U kunt onbeperkt de aantallen wijzigen en artikelen toevoegen en verwijderen. In de winkelmand worden direct de levertijd, de totaalprijs en de extra voordelen van bestellen bij voordeellaminaatvloeren zichtbaar. Is alles naar wens zal de website uw winkelmand onthouden en kunt u op een later tijdstip raadplegen of omzetten naar een bestelling.

Bestellen


Wilt u een artikel bestellen, klik dan op 'bestelling afronden'. Op het moment dat u dit doet gaat u naar de bestellijst, waar u o.a. kunt invullen naar welk adres het artikel en de factuur moeten worden verzonden of van waaruit u verder kunt winkelen. Als u uw gegevens heeft ingevuld en niet meer verder wilt winkelen, wordt u naar het betaaltraject geleid. U hebt op dat moment alleen uw winkelmandje gevuld, maar het artikel is nog niet gekocht en/of betaald!

Betalen


Op het moment dat uw winkelwagen compleet is rekent u uw bestelling af.
U vindt een (veilige) betaalmethode die bij u past. U kunt een keuze maken uit onderstaande opties:
- iDEAL (direct betalen via internetbankieren)
- Bank-overschrijving
- Pinnen (mobielpinapparaat is ook beschikbaar)

Wanneer u op uw scherm de mededeling krijgt dat wij uw opdracht hebben ontvangen, wordt deze verwerkt.
Tenzij de betaalprocedure niet succesvol is afgerond en/of bestelde artikelen nog niet, niet meer of tijdelijk niet op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen de aangegeven levertijd op het door u gekozen adres bezorgd.

Wij informeren u altijd over de status van uw bestelling vanaf de start tot aan het moment van afleveren op de locatie.