9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat | Krono Original Stone Impression Classic Leisteen Mustang 8475

Krono Original Stone Impression Classic Leisteen Mustang 8475

Krono Original Stone Impression Classic, Steengoed(koop)!


De Leisteen Mustang 8475 is een Laminaatvloer die eruit ziet als een echte stenenvloer. Deze laminaatvloer valt ook nog eens op door de brede plank van 327 mm en krijgt door de speciale 4 v-groeven een extra wijdse look. Een stenen vloer met de warmte van een laminaatvloer wat een prachtige uitvinding van Krono Original!

De Leisteen Mustang 8475 heeft een microscratch protect laag wat de vloer zeer krasbestendig maakt. Daarom is de vloer uitermate geschikt voor de keuken of hal. Of misschien wil je de vloer wel helemaal door alle kamers laten lopen. Kan allemaal probleemloos! De Leisteen Mustang 8475 lijkt zo op een echte stenen vloer, dat je bijna het verschil niet merkt! Je visite zal versteld staan. Als je er overheen loopt, dan pas zal je visite zeggen... "krijg nou wat, ik dacht dat het een stenen vloer was!"

De Krono Variostep Long Leisteen Mustang 8475 laminaatvloer heeft net als alle andere Krono laminaatvloeren een ABC coating (Anti Bacterail Coating) dat bacteriën geen ruimte geeft om zich op of in het laminaat te nestelen. Samen met het schoonhouden van de vloer zorgt de ABC coating voor een gezonde leefomgeving.

De Krono Variostep Classic heeft het nieuwste 1clic2go kliksysteem van Krono. Klik en klaar! Gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. Alle Krono laminaatvloeren zijn ook nog eens goed te combineren met vloerverwarming!

Tip!

- Kom eens naar onze showroom in Wormerveer om de collectie Krono Original laminaatvloeren te bekijken.
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden
Makkelijk bestellen met video tips. Bekijk bestelinformatie
Bereken uw prijs
Adviesprijs       € 24,95 m²
Voordeelprijs € 17,95 m²
Prijs per pak a 2.521 m² € 45,25
Benodigd aantal m² / Aantal pakken    
/ Totaalprijs
€ 45,25

Krono Original Stone Impression Classic decorenBekijk de Krono Original Stone Impression Classic video

Krono Original Stone Impression Classic Leisteen Mustang 8475

logo Qshops
Technische informatie
Levertijd 3 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 20 jaar
Gebruikersklasse AC4 - Klasse 32
Afmetingen (l x b x d) 1285x327x6mm
EAN nummer 4042456595637
Matlook
Vloerverwarming
   

Krono Original Stone Impression Classic, steengoed laminaat!


Wel eens een pot pindakaas op je plavuizen vloer laten kletteren? Oh, en je bent al laat. Je moet de bus halen wat een narigheid! Tja alles heeft zo zijn voor en nadelen. Wie zei dat ook alweer maar dan iets anders? Over voordelen gesproken, Krono Original komt met de Stone Impression Classic weer met een prachtige collectie die, de naam zegt het al eruit ziet als een stenen vloer maar de voordelen heeft van een laminaat vloer. Je pot pindakaas valt niet in duizend gruzelementen maar laat ook geen kras of put achter in de laminaat vloer.

De Krono Original Stone Impression Classic laminaat vloer die uit 2 prachtige decoren bestaat is bijna net zo sterk als écht steen. Dit komt door de Microscratch Protect laag wat de vloer zeer bestendig tegen krassen maakt. Ook hebben de planken een vochtafstotende coating waardoor je niet meteen hoeft te rennen als je eens een kop koffie op de vloer laat vallen. Kortom, met de Krono Vintage Classic haal je een vloer in huis waar je jaren lang plezier van zult hebben! En, waar je ook nog eens 20 jaar garantie op hebt. Kortom, dat is nog eens een voordeel. En dan hebben we het nog niet eens over het prijsverschil met een echte stenen vloer gehad!

Zoek je een mooie donkere leisteen vloer? kijk dan eens naar de Leisteen Mustang 8475 en let op de brede planken van wel 327 mm en de speciale 4 V-groeven aan alle randen van de plank die voor een wijdse uitstraling zorgen. Of ben je meer op zoek naar een frisse lichte vloer? Bekijk dan de Palatino Travertin 8457. Met deze 3 prachtige designs van de Stone Impression Classic heb je altijd een goede keuze gemaakt!


Krono Original Stone Impression Classic gebruiksaanwijzing


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking Krono Original laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Ook de leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld.

Laminaat leggen - tips en trucjes hoe u zelf snel en eenvoudig uw Krono Original kunt leggen

(bron www.krono-original.com/ )
Belangrijk! Lees s.v.p. eerste de hele instructie door voordat u begint met het leggen van het laminaat. Houd u precies aan de instructies om het volledige recht op garantie te behouden. Controleer de laminaatplanken bij goed licht op eventuele gebreken. Bij verwerkte laminaatplanken kunt u beschadigingen op het moment van aankoop niet meer reclameren.

Voor de plaatsing van laminaat


Bewaar de verpakkingen 48 uur lang in dezelfde klimaatomstandigheden als bij de plaatsing. Een belangrijke voorwaarde voor de montage en lang waardebehoud van de laminaatvloer is een kamerklimaat van ongeveer 20 °C en een relatieve luchtvochtigheid van 50 tot 70 procent.

Bij de plaatsing op een minerale ondergrond zoals beton, cementondervloer, anhydrietondervloer of steentegels moet u eerst de vochtigheid meten. De volgende waarden voor restvocht mag de ondervloer in geen geval overschrijden: Cementondervloer: met vloerverwarming 1,8 procent CM; zonder vloerverwarming 2 procent CM. Anhydrietondervloer: met vloerverwarming 0,3 procent; zonder vloerverwarming 0,5 procent CM.

Voor de plaatsing op minerale ondergronden moet absoluut een geschikt vochtscherm (PE-folie) ter bescherming tegen vocht als een kuip voorzien worden. De stroken 20 cm laten overlappen en met kleefband vastmaken. Een tapijtvloer is geen geschikte onderlaag, alle tapijtresten moet u voor de plaatsing restloos verwijderen. Een laminaatvloer wordt zwevend geplaatst; u mag hem niet aan de ondergrond vastmaken.

Bij vloeren zonder S.A.S. contactgeluidisolatie gebruikt u een 2 millimeter dikke PE-schuimfolie of een andere geschikte onderlaag van maximaal 3 millimeter dikte. Leg de stroken in dezelfde richting als de panelen. Geopende verpakkingen dienen onmiddellijk verwerkt te worden.

Algemeen hebt u drie mogelijkheden om een laminaatvloer te plaatsen


+ De lijmloze, snelle plaatsing
+ De plaatsing met Clickguard of een vergelijkbare voegverzegeling. Daardoor is de vloer permanent tegen vochtinwerking aan de bovenkant beschermd. De vloer kan echter wel weggenomen en opnieuw geplaatst worden.
+ De plaatsing met lijm biedt eveneens permanente bescherming tegen vocht; het werk is echter omslachtiger en een demontage voor een eventuele herplaatsing van de vloer is niet meer mogelijk.

Uw nieuwe Krono laminaatvloer onderhouden


Het dagelijks onderhoud bestaat in feite enkel in het wegnemen van stof en losliggend vuil. Dit kan perfect droog gebeuren. Met de Quickstep onderhoudsset (ook geschikt voor Krono laminaatvloeren) kan u zowel droog als licht vochtig onderhouden. Bij het droog onderhoud neemt de microvezeldoek door zijn vorm en samenstelling alle vuil weg. Voor een meer intensieve reiniging volstaat een licht vochtig onderhoud. Bij licht vochtig onderhoud wordt de microvezeldoek bevochtigd met de waterverstuiver en een beetje schoonmaakmiddel of u gebruikt een goed uitgewrongen dweil.
Laminaatvloeren met afgeschuinde v-groef is een uitsluitend droge reiniging aangeraden omdat bij een vochtige reiniging, vuil kan aankleven in de schuine kant en dit zal moeilijk te verwijderen zijn. Daarom moet u altijd eerst de vloer stofzuigen of met een microvezeldoek droog reinigen. Reinig nadien eventueel licht vochtig. Dweil altijd na met een droge microvezeldoek.

Onderhoudsmiddel / schoonmaakmiddel


Omdat er op laminaat, bij intensiever gebruik, een dunne laag vet gevormd kan worden is het beste onderhoudsmiddel met water te gebruiken. Indien u veel op kousen loopt, als er kleine kinderen op de vloer spelen en rondkruipen of als er honden aanwezig zijn dan is dit veel meer het geval. Een geschikt onderhoudsproduct is een product dat geen lagen opbouwt, en dat niet agressief in de naden dringt en deze laat opzwellen.

Verfsporen en viltstift


Met organische oplosmiddelen zoals aceton, spiritus, thinner enzovoort. kunt u moeilijke vlekken verwijderen. Deze producten tasten uw laminaatvloer absoluut niet aan. Breng ze wel altijd op een doek aan en nooit rechtstreeks op de laminaatvloer zelf.

Bestelinformatie


Welkom op voordeellaminaatvloeren.nl De webwinkel voor laminaat en pvc vloeren en alles wat erbij hoort om de vloer makkelijk te kunnen plaatsen en af te werken.. Hieronder staat een uitgebreide uitleg over het gebruik van de webwinkel om u te helpen bij het zoeken naar een vloer en het plaatsen van uw bestelling.

Zoeken


U hebt op de website een aantal mogelijkheden om snel het artikel van uw keus te vinden:
Wanneer u exact weet welk artikel u wilt bestellen, vindt u dit het snelst door gebruik te maken van de zoekfunctie aan de rechterkantbovenkant van uw scherm. Vul (een deel van) de naam van het betreffende artikel in en klik vervolgens op enter.

Als u niet gericht op zoek bent naar een bepaald artikel, dan kunt u op de categorieën linksboven klikken en uw wensen eenvoudig selecteren. De website zal u direct alle resultaten tonen die aan uw wensen voldoen.
Bestelinformatie film

Productinformatie


Wilt u meer informatie over een bepaald artikel, klik dan op de afbeelding van uw keuze of klik op de tekst onder de afbeelding.

Bereken uw vloeroppervlak


Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste betel hoeveelheid wordt direct getoond. Bereken bij een exact vloeroppervlak 5% snijverlies om de juiste hoeveelheid te bestellen.

Stel uw vloer samen


Plaats de artikelen van uw keuze in de winkelmand. U kunt onbeperkt de aantallen wijzigen en artikelen toevoegen en verwijderen. In de winkelmand worden direct de levertijd, de totaalprijs en de extra voordelen van bestellen bij voordeellaminaatvloeren zichtbaar. Is alles naar wens zal de website uw winkelmand onthouden en kunt u op een later tijdstip raadplegen of omzetten naar een bestelling.

Bestellen


Wilt u een artikel bestellen, klik dan op 'bestelling afronden'. Op het moment dat u dit doet gaat u naar de bestellijst, waar u o.a. kunt invullen naar welk adres het artikel en de factuur moeten worden verzonden of van waaruit u verder kunt winkelen. Als u uw gegevens heeft ingevuld en niet meer verder wilt winkelen, wordt u naar het betaaltraject geleid. U hebt op dat moment alleen uw winkelmandje gevuld, maar het artikel is nog niet gekocht en/of betaald!

Betalen


Op het moment dat uw winkelwagen compleet is rekent u uw bestelling af.
U vindt een (veilige) betaalmethode die bij u past. U kunt een keuze maken uit onderstaande opties:
- iDEAL (direct betalen via internetbankieren)
- Bank-overschrijving
- Pinnen (mobielpinapparaat is ook beschikbaar)

Wanneer u op uw scherm de mededeling krijgt dat wij uw opdracht hebben ontvangen, wordt deze verwerkt.
Tenzij de betaalprocedure niet succesvol is afgerond en/of bestelde artikelen nog niet, niet meer of tijdelijk niet op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen de aangegeven levertijd op het door u gekozen adres bezorgd.

Wij informeren u altijd over de status van uw bestelling vanaf de start tot aan het moment van afleveren op de locatie.