9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat | BerryAlloc Primeros Elegant Grijs Eik

BerryAlloc Primeros Elegant Grijs Eik

BerryAlloc X-Large, de grootste planken uit de Primeros collectie


De Primeros collectie van BerryAlloc bestaat uit 4 decoren en in 4 verschillende uitvoeringen. Een standaard plank (type strong), een brede plank (type wide), een lange plank (type long) en lang en breed (type large). Voor ieder wat wils hebben ze bij BerryAlloc bedacht en dat klopt!

Berryalloc Primeros X-Large spreek eigenlijk voor zichzelf. Als je de foto’s bekijkt zie je hoe groots en mooi deze laminaatvloer is. De zeer luxe uitstraling zorgen ervoor dat elk vertrek een koningszaal lijkt. Chic en uitermate elegant, tijdloze schoonheid met een snufje eigentijdse invulling maken dat deze vloer werkelijk bij elk interieur aansluit. Dit effect wordt benadrukt door de fijne microgroeven aan alle 4 de zijdes van de plank.
Door de Primeros X-Large Elegant Grijs Eik planken waarvan de lengte 2032 millimeter, de breedte 240 millimeter zal het niemand verbazen dat het draagvermogen heel groot is. Deze stoere vloer in 4 verschillende designs maken een huis tot een thuis en een kantoorruimte tot een perfecte werkplek.

Natuurlijk is de Primeros Large laminaatvloer net als alle andere BerryAlloc vloeren zeer eenvoudig en vooral snel te leggen door het Berry-LOC kliksysteem. Er komt dus geen lijm aan te pas zodat je er jarenlang plezier van kan hebben en zelfs mee kan nemen als je gaat verhuizen.
Tip! - Kom eens kijken in onze mooie showroom om het decor BerryAlloc Primeros Large Elegant Grijs Eik in het echt te bekijken op grote vloerstalen.

Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden
Makkelijk bestellen met video tips. Bekijk bestelinformatie
Bereken uw prijs
Adviesprijs       € 24,20 m²
Voordeelprijs € 21,20 m²
Prijs per pak a 2.440 m² € 51,73
Benodigd aantal m² / Aantal pakken    
/ Totaalprijs
€ 51,73

BerryAlloc Primeros decorenBekijk de BerryAlloc Primeros video

BerryAlloc Primeros Elegant Grijs Eik

logo Qshops
Technische informatie
Levertijd 2 dagen
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 - groef aan alle zijden
Fabrieksgarantie 25 jaar
Gebruikersklasse AC4 - Klasse 32
Afmetingen (l x b x d) 2032 x 240 x 8mm
EAN nummer 5414404133267
Matlook
Vloerverwarming
   

BerryAlloc X-Large is de grootste uit de Primeros collectie


Berryalloc Primeros X-Large spreek eigenlijk voor zichzelf. Als je de foto’s bekijkt zie je hoe groots en mooi deze laminaatvloer is. De zeer luxe uitstraling zorgen ervoor dat elk vertrek een koningszaal lijkt. Chic en uitermate elegant, tijdloze schoonheid met een snufje eigentijdse invulling maken dat deze vloer werkelijk bij elk interieur aansluit. Dit effect wordt benadrukt door de fijne microgroeven aan alle 4 de zijdes van de plank.

Door de Primeros X-large planken waarvan de lengte 2032 millimeter, de breedte 240 millimeter zal het niemand verbazen dat het draagvermogen heel groot is. Deze stoere vloer in 4 verschillende designs maken een huis tot een thuis en een kantoorruimte tot een perfecte werkplek.

Juist door de afmetingen van de planken lijken ruimtes veel groter dan ze in werkelijkheid zijn. Dus als je een ruimte optisch wilt vergroten zorgen de X-large planken van BerryAlloc dat je dit effect eenvoudig kan bereiken. Dat het leggen van de vloer in een oogwenk kan gebeuren gezien de grote van de laminaatplanken is de bonus die iedere man of vrouw verdient. Komen tot de juiste keuze is opeens niet meer zo moeilijk met BerryAlloc Primeros X-Large.


Gebruiksaanwijzing BerryAlloc Primeros X-Large


De gebruiksaanwijzing en leginstructies worden standaard meegeleverd in elke verpakking BerryAlloc Primeros laminaat. Op het inlegvel staat aan de achterzijde exact aan welke voorwaarde de ruimte moet voldoen voordat het laminaat geplaatst kan worden. Leginstructies in combinatie met het gebruik van de juiste ondervloer en handige tips om de laminaatvloer snel en goed te plaatsen staan vermeld bij iedere vloer. BerryAlloc laminaat is uitgerust met BerryLOC. Dit houdt in dat het laminaat niet gelijmd hoeft te worden waardoor het plaatsen zeer eenvoudig is.

Montagehulp BerryAlloc


Bewaar de panelen gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur in de ongeopende verpakking vóór u met de plaatsing begint. De kamertemperatuur moet ten minste 18°C bedragen vóór en tijdens de plaatsing.

Controleer de BerryAlloc panelen op beschadiging van het oppervlak door het transport. Nadat u de ondergrond stofvrij heeft gemaakt, kunt u de plasticfolie en de ondervloer uitrollen. De lagen plasticfolie moeten elkaar met minstens 20 cm overlappen om een gesloten vochtscherm te creëren.

De eerste rij BerryAlloc laminaat leggen


Begin de panelen te plaatsen in de linkerhoek, met de messingzijde naar de muur. Let erop dat de korte zijde van het paneel ongeveer 8 tot 10 mm van de muur verwijderd is. De lange zijde kan op zijn plaats worden geduwd wanneer drie rijen gelegd zijn (Let erop dat u 8 tot 10 mm van de muur verwijderd blijft). Indien de muur oneffen is, moeten de vloerpanelen aangepast worden aan de vorm van de muur. Verwijder de eerste rij. Zaag de panelen van de eerste rij in de juiste maat en pas ze terug in door ze schuin onder de reeds geplaatste vloerpanelen te schuiven. Leg de tweede plank neer in de groef van de eerste plank. Vervolledig zo de planken tegen de muur.
Plaats het laatste vloerpaneel met de bovenzijde naar beneden en de korte zijde zonder de inklikrand naar de muur gericht. De afstand tussen het paneel en de muur moet minimum 8 tot 10 mm bedragen. Markeer waar het paneel moet worden afgezaagd.

Laminaat zagen


Plaats het vloerpaneel met het bovenvlak op het werkoppervlak en zaag het op maat met een decoupeerzaag. Indien u een handzaag gebruikt, moet u een zaag nemen met een fijn zaagblad. In dit geval zaagt u de vloerpanelen met de bovenzijde naar boven.

De tweede rij BerryAlloc laminaat leggen


Gebruik een afgezaagd stuk vloerpaneel van de vorige rij om met de volgende rij te beginnen. Dit stuk moet minimum 30 cm lang zijn. Indien het stuk te kort is, neemt u een nieuw paneel dat u middendoor zaagt. Let er steeds op dat de eindvoegen zigzagsgewijs liggen op minimum 30 cm van elkaar. Plaats het vloerpaneel schuin tegen de vorige rij, duw het paneel naar voren en klik het tegelijkertijd neer.
Neem een nieuwe plank en schuif ze met de lange zijde schuin in de vorige. Zorg ervoor dat de korte zijde van plank perfect aansluit op de korte zijde van de volgende plank. Druk aan en laat ze zakken.

De laatste rij BerryAlloc laminaat leggen


Voor het leggen van de laatste rij: meet en zaag het paneel. Laat een ruimte van 8 tot 10 mm tussen het paneel en de muur. Het maken van gaten voor leidingen: meet de diameter van de leiding en boor een gat in het paneel met een diameter die 10 mm groter is. Zaag een stuk af zoals aangegeven op de figuur en leg het paneel op zijn plaats op de vloer. Leg vervolgens het afgezaagde stuk op zijn plaats.

Laminaat leggen rond het kozijn


Leg de plank met de onderzijde boven tegen het kozijn. Aftekenen en uitzagen zoals hier afgebeeld. Daarna de plank onder het afgezaagde deurkozijn leggen. Voor het uit elkaar halen van de planken: klik de laatste rij omhoog, en haal de lange kant van de plank uit de vorige rij. Leg neer en schuif de korte kanten uit elkaar

Uw nieuwe BerryAllocr laminaatvloer onderhouden


Het dagelijks onderhoud bestaat in feite enkel in het wegnemen van stof en losliggend vuil. Dit kan perfect droog gebeuren. Met de Quickstep onderhoudsset (ook geschikt voor BerryAlloc laminaatvloeren) kan u zowel droog als licht vochtig onderhouden. Bij het droog onderhoud neemt de microvezeldoek door zijn vorm en samenstelling alle vuil weg. Voor een meer intensieve reiniging volstaat een licht vochtig onderhoud. Bij licht vochtig onderhoud wordt de microvezeldoek bevochtigd met de waterverstuiver en een beetje schoonmaakmiddel of u gebruikt een goed uitgewrongen dweil.
Laminaatvloeren met afgeschuinde v-groef is een uitsluitend droge reiniging aangeraden omdat bij een vochtige reiniging, vuil kan aankleven in de schuine kant en dit zal moeilijk te verwijderen zijn. Daarom moet u altijd eerst de vloer stofzuigen of met een microvezeldoek droog reinigen. Reinig nadien eventueel licht vochtig. Dweil altijd na met een droge microvezeldoek.

Onderhoudsmiddel / schoonmaakmiddel


Omdat er op laminaat, bij intensiever gebruik, een dunne laag vet gevormd kan worden is het beste BerryAlloc onderhoudsmiddel met water te gebruiken. Indien u veel op kousen loopt, als er kleine kinderen op de vloer spelen en rondkruipen of als er honden aanwezig zijn dan is dit veel meer het geval. Een geschikt onderhoudsproduct is een product dat geen lagen opbouwt, en dat niet agressief in de naden dringt en deze laat opzwellen.

Verfsporen en viltstift


Met organische oplosmiddelen zoals aceton, spiritus, thinner enzovoort. kunt u moeilijke vlekken verwijderen. Deze producten tasten uw BerryAlloc laminaatvloer absoluut niet aan. Breng ze wel altijd op een doek aan en nooit rechtstreeks op de laminaatvloer zelf.

Bestelinformatie


Welkom op voordeellaminaatvloeren.nl De webwinkel voor laminaat en pvc vloeren en alles wat erbij hoort om de vloer makkelijk te kunnen plaatsen en af te werken.. Hieronder staat een uitgebreide uitleg over het gebruik van de webwinkel om u te helpen bij het zoeken naar een vloer en het plaatsen van uw bestelling.

Zoeken


U hebt op de website een aantal mogelijkheden om snel het artikel van uw keus te vinden:
Wanneer u exact weet welk artikel u wilt bestellen, vindt u dit het snelst door gebruik te maken van de zoekfunctie aan de rechterkantbovenkant van uw scherm. Vul (een deel van) de naam van het betreffende artikel in en klik vervolgens op enter.

Als u niet gericht op zoek bent naar een bepaald artikel, dan kunt u op de categorieën linksboven klikken en uw wensen eenvoudig selecteren. De website zal u direct alle resultaten tonen die aan uw wensen voldoen.
Bestelinformatie film

Productinformatie


Wilt u meer informatie over een bepaald artikel, klik dan op de afbeelding van uw keuze of klik op de tekst onder de afbeelding.

Bereken uw vloeroppervlak


Vul eenvoudig het aantal pakken in of het aantal vierkante meters. De prijs en de juiste betel hoeveelheid wordt direct getoond. Bereken bij een exact vloeroppervlak 5% snijverlies om de juiste hoeveelheid te bestellen.

Stel uw vloer samen


Plaats de artikelen van uw keuze in de winkelmand. U kunt onbeperkt de aantallen wijzigen en artikelen toevoegen en verwijderen. In de winkelmand worden direct de levertijd, de totaalprijs en de extra voordelen van bestellen bij voordeellaminaatvloeren zichtbaar. Is alles naar wens zal de website uw winkelmand onthouden en kunt u op een later tijdstip raadplegen of omzetten naar een bestelling.

Bestellen


Wilt u een artikel bestellen, klik dan op 'bestelling afronden'. Op het moment dat u dit doet gaat u naar de bestellijst, waar u o.a. kunt invullen naar welk adres het artikel en de factuur moeten worden verzonden of van waaruit u verder kunt winkelen. Als u uw gegevens heeft ingevuld en niet meer verder wilt winkelen, wordt u naar het betaaltraject geleid. U hebt op dat moment alleen uw winkelmandje gevuld, maar het artikel is nog niet gekocht en/of betaald!

Betalen


Op het moment dat uw winkelwagen compleet is rekent u uw bestelling af.
U vindt een (veilige) betaalmethode die bij u past. U kunt een keuze maken uit onderstaande opties:
- iDEAL (direct betalen via internetbankieren)
- Bank-overschrijving
- Pinnen (mobielpinapparaat is ook beschikbaar)

Wanneer u op uw scherm de mededeling krijgt dat wij uw opdracht hebben ontvangen, wordt deze verwerkt.
Tenzij de betaalprocedure niet succesvol is afgerond en/of bestelde artikelen nog niet, niet meer of tijdelijk niet op voorraad zijn, wordt uw bestelling binnen de aangegeven levertijd op het door u gekozen adres bezorgd.

Wij informeren u altijd over de status van uw bestelling vanaf de start tot aan het moment van afleveren op de locatie.