9.5/10 van 198 beoordelingen
Home | Laminaat


Selecteer laminaat       Wis 
Merk
Ambiant
Balterio
Beautifloor
BerryAlloc
Douwes Dekker
Krono Original
Maison
Meister
QuickStep
Vitality
Kleur
Wit
Lichtgrijs
Grijs
Licht Eiken
Midden Eiken
Donker Eiken
Geelbruin
Roodbruin
Grijsbruin
Donkerbruin
Zwart
Steigerhout
Uitvoering
Glad zonder groef
V2 - groef aan lange zijde
V4 - groef aan alle zijden
Model
Plank standaard
Plank lang
Plank breed
Plank lang en breed
Smal
Tegellaminaat
Prijs
Tot € 10,00
€ 10,00 tot € 15,00
€ 15,00 tot € 20,00
€ 20,00 tot € 25,00
€ 25,00 tot € 30,00
Vanaf € 30,00
Dikte
6 mm
7 mm
8 mm
9 mm
9,5 mm
10 mm
12 mm
Garantie
10 jaar
12 jaar
15 jaar
20 jaar
25 jaar
Levenslang
Gebruikers klasse
AC3 - Klasse 31
AC4 - Klasse 32
AC5 - Klasse 33
AC6 - Klasse 34

Recent bekeken
 
Gratis staal ontvangen?
Prima! Hoe groot? Vraag gratis staal aan
Teveel besteld?
Gratis retour service! Laminaat retourneren
Zaterdag bezorgen?
Ja hoor! Hoe laat? Bekijk de aflevertijden

BerryAlloc laminaat brengt sfeer in jouw huis

Raak geïnspireerd door de verhalen achter de laminaatcollectie van BerryAlloc. De verschillende collecties zien er niet alleen uitstekend uit, maar zijn ook duurzaam, snel geplaatst en gemakkelijk te onderhouden. BerryAlloc neemt jou mee naar vier verschillende trends die passen bij jouw levensstijl en smaak op interieur.

De BerryAlloc Chic collectie brengt jou naar een ecologische, creatieve en inspiratievolle avontuur, hierbij passen onder andere de decoren Algarve Eik en de Tulp Eik.
Houdt jij van een spiritueel en serene leven? Je houdt van dagdromen en je wilt het liefst lichte en natuurlijk tinten terug zien komen? Kies dan voor decoren zoals Elegance Walnoot Arctisch of Riviera Millennium Eik Wit.
Ben je graag buiten en ben je dol op de natuur en houdt je van een pure en échte leven? Jouw favorieten liggen dan onder andere bij de decoren Elegance Natuurlijk Esdoorn en Elegance Klassieke Walnoot.
Wanneer je liever de hele dag op je mobiel de laatste nieuws aan het lezen bent, en nieuwe gadgets vinden jouw hobby is, kijk dan niet verder! De decoren Elegance Pecan Eik en Riviera Rialto Zwarte Den passen dan perfect in jouw interieur.

Heerlijke genieten op je nieuwe BerryAlloc laminaatvloer


Wanneer je thuis komt wil je het liefst genieten van rust. Jouw familie brengt jouw geluk en een mooi interieur hoort hier aansluitend bij. De structuur van het laminaat lijkt nét echt. Jouw vloer komt tot leven en brengt de ultieme sfeer in jouw woonkamer.

Jouw toevluchtsoord


Jouw huis, jouw regels. Je weet wat je wilt en wat jouw motto in het leven is. Samen met z’n twee of met de kinderen TV aan het kijken of aan tafel en bijkletsen over wat er vandaag is gebeurd. De mooie en de leukste momenten deel je immers samen. De perfecte interieur in combinatie met een BerryAlloc vloer voor jouw huis.

Diversiteit in BerryAlloc laminaat


De laminaatvloeren van BerryAlloc hebben een enorme diversiteit en verschillende functies. De vloeren zijn ultrasterk en voldoen aan de strengste eisen. Je kunt hierbij denken aan winkels en restaurants, waar veel mensen in- en uitlopen. De kwaliteit van de vloeren zijn speciaal hiervoor gemaakt. Daarnaast is het laminaat duurzaam. De BerryAlloc vloeren bevatten weinig vluchtige organische stoffen. Dit is beter voor onder andere uw gezondheid. Een BerryAlloc-vloer is mens- én milieuvriendelijk.

Ook zijn de BerryAlloc vloeren gemakkelijk te plaatsen. Met een unieke locksysteem (BestLoc en BestLoc X-Treme) heb je geen hamer meer nodig, je legt de planken simpel aan en achter elkaar, dankzij een speciale clip. Een indrukwekkende innovatie op zichzelf.

Je bent altijd welkom in onze showroom. Wij zorgen ervoor dat jij naar huis gaat met een goed gevoel en de juiste laminaatvloer hebt gekozen. Bel en of stuur ons een Whatsapp! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.